Historia

Vehkalan toiminta on alkanut vuonna 1938 Mottilantiellä Jämsässä. Alusta alkaen olemme olleet samassa omaleimaisessa rakennuksessa, josta löydät meidät nykyisinkin. Tällä hetkellä yrittäjinä on kolmas sukupolvi.

Ensimmäisinä vuosikymmeninä tarjonnassa oli ajankuvan mukaisesti kaiken kansan vaatteet laidasta laitaan. 1960-70 -lukujen taitteessa Vehkala alkoi keskittyä erityisesti farkkuihin, joista oli sittemmin tuleva suosittu vaate myös suuren yleisön keskuudessa. Aiemmin farkkuja oli rajallisesti saatavilla, mutta tilanne muuttui suurten amerikkalaisten merkkien rantautuessa 70-luvun alussa kunnolla Suomeen. Sen myötä pian myös kotimainen farkkutuotanto alkoi kukoistaa ja tarjonta laajeni. Sittemmin kotimaiset valmistajat ovat muutamaa toimijaa lukuun ottamatta harmiksemme hiipuneet. Perinteiset alkujaan amerikkalaiset merkit ovat edelleen vahvasti markkinoilla ja mukaan on tullut paljon muitakin ulkomaisia toimijoita.

Vehkala tunnetaan nimenomaan perinteikkäänä farkkukauppana, joka on aina tarjonnut kunakin aikana parhaimmat ja uskottavimmat mallistot. Tätä perinnettä vaalimme vielä tänäkin päivänä ja näkemyksemme mukaan myös jatkossa aina hamaan tulevaisuuteen.

Nykyisin tarjoamme farkut kaikenikäisille ja -kokoisille. Lisäksi tuotevalikoimaan kuuluvat paidat, hupparit, takit, chinos-housut, vyöt, laukut, korut, huivit, hameet, leggingsit, kengät, lippikset, pipot, käsineet, aurinkolasit...

Lyömättömät valikoimat & kaikki hintaluokat!